Üdvözöllek az oldalamon!

Román Tímea vagyok, eredeti végzettségem szerint közgazdász, de immáron 10 éve lakberendezőként dolgozom.

Meggyőződésem, hogy lakberendező tanácsát, segítségét kérni nem luxus, sőt! Gyakran komoly összegeket és legfőképpen időt takaríthatunk meg azzal, ha szakértő segítségét vesszük igénybe. Amennyiben lehetőségünk van rá, már az ingatlan tervezésénél vagy a lakás/ház vásárlása előtt érdemes lakberendezőt bevonni a döntési folyamatba, így később kevesebb kompromisszumot kell majd kötnünk a berendezés folyamán.

Hiszem, hogy a jó lakberendező legfőbb erénye az empátia. Képesnek kell lennünk megérteni és megfogalmazni ügyfeleink azon igényeit is, melyeket talán még ők maguk sem öntöttek szavakba. A lakberendezés nem egyszerűen tárgyak behelyezése egy adott térbe! A művészet épp abban rejlik, hogy a végeredmény egy kölcsönös megismerési folyamat utolsó lépése: én megismerem a megrendelőket és igyekszem az Ő ízlésük alapján egy funkcionálisan jól működő és esztétikus életteret létrehozni. Fantasztikus ez a folyamat, hiszen sokszor a várthoz képest teljesen más tervek, elképzelések születnek…de az az élmény, hogy OTTHONT alkothattam, mindig lenyűgöz!

2018-ban a Lakberendezők Országos Szövetségének pályázatán az év közönségdíjas lakberendezője lettem, ekkor készült velem az itt olvasható interjú >>>

2023-ban a G1 Intézet terveivel a Lakberendezők Országos Szövetségének pályázatán, projekt kategóriában az év közönségdíjas lakberendezője lettem.

Média megjelenés

Mi Otthonunk 2023 július-augusztusi szám >>>

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial