timaart_indexNevem  Román Tímea.

Gimnazista korom óta vonzott a képző-és iparművészet, lenyűgözött a környezettervezés, térszervezés. Művészettörténet különórákra jártam, selymet festettem, kötöttem-horgoltam…Az élet mégis úgy hozta, hogy közgazdász diplomát szereztem és egy bankban helyezkedtem el. Néhány évvel és két gyerekkel később viszont már kezemben tartottam a Junior Art Centerben szerzett lakberendezői oklevelemet.

Meggyőződésem, hogy lakberendező tanácsát, segítségét kérni nem luxus, sőt! Gyakran komoly összegeket és legfőképpen időt takaríthatunk meg azzal, ha szakértőhöz fordulunk segítségért. Amennyiben lehetőségünk van rá, már az ingatlan tervezésénél vagy a lakás/ház vásárlása előtt érdemes lakberendezőt bevonni a döntési folyamatba, így később kevesebb kompromisszumot kell majd kötnünk a berendezés folyamán.

Hiszem, hogy a jó lakberendező legfőbb erénye az empátia. Képesnek kell lennünk megérteni és megfogalmazni ügyfeleink azon igényeit is, melyeket talán még ők maguk sem öntöttek szavakba. A lakberendezés nem egyszerűen tárgyak behelyezése egy adott térbe! A művészet épp abban rejlik, hogy a végeredmény egy kölcsönös megismerési folyamat eredménye: én megismerem a megrendelőket és igyekszem az Ő ízlésük alapján egy funkcionálisan jól működő, harmonikus és esztétikus életteret létrehozni. Fantasztikus ez a folyamat, hiszen sokszor a várthoz képest teljesen más tervek, elképzelések születnek…de az az élmény, hogy OTTHONT alkothattam, mindig lenyűgöz!

 

Német és angol nyelven is állok megrendelőim rendelkezésére!