Konyhakiállítás 2015 – szigorúan szubjektíven

2015-02-27 2:32 DU.| Kiállítás

(Papp László Budapest Sportaréna, 2015.február 27.-március 1.)

Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi az a késztetés, ami miatt szinte minden évben kilátogatok a Konyhakiállításra – és persze minden évben megfogadom, hogy jövőre (mostmár tényleg) kihagyom…Tagadhatatlan, hogy néhány érdekességet, gyöngyszemet az idei kiállításon is lehet találni, de azt hiszem, ekkora felhajtás mellett ennél több „izgalom” is elvárható lenne.

A saját kedvenceimről hoztam néhány képet, én ezeket láttam érdekesnek-újszerűnek:

 

örök kedvenceim, a SMEG-ek

cementlapok minden mennyiségben és árfekvésben

a Miele standja…szép!

 

Bőr !!! padlóburkolat, ugyan már olvastam róla, de élőben még sosem láttam…

a standok közül a kedvencem: kedves, hangulatos, barátságos (igaz, nem éppen konyhabútor a profil)

Egy szó mint száz, ha nincs más program a láthatáron és érdeklődtök a konyhabútorok, gépek, burkolatok iránt, nézzétek meg a kiállítást – minden egyéb esetben én inkább egy jó kis kirándulás mellett döntenék a beígért napsütésben!


Az első bejegyzés

2015-02-9 5:54 DE.| Egyéb

Sziasztok!

….és végre eljött a nagy pillanat: elkészült a honlapom (legalábbis annak meghatározó része)! Néhány hónapja még magam sem gondoltam volna, hogy egyszer blog írásba vágom a fejszém – bár terveim szerint kevésbé a szavak, inkább a képek dominálnak majd bejegyzéseimben.

És hogy mi a célom? Megmutatni, hogy három gyerkőc, egy állandóan dolgozó férj, ház, kutya és kert mellett is találhatunk időt „kreatívkodni”. Nem kell ezeknek világmegváltó projekteknek lennie, a lényeg, hogy örömet okozzunk magunknak, szeretteinknek…szóval lesz itt mindenféle programajánló, lakberendezési kalandozás és rengeteg apró beszámoló a tortasütéstől a bútorfestésen és DIY-en át a gyerekjátékokig.

Tartsatok velem!