• Személyes találkozó
  Tervrajzok vagy az átalakítandó ingatlan megtekintése,Megrendelő elvárásainak, igényeinek felméréseÁrajánlat megküldése
 • Látványterv, hangulati montázs összeállítása.
  Nagy segítséget jelenthet olyankor, mikor a Megrendelő nem teljesen biztos abban, hogy a sokféle színvilág, elrendezés, stílus közül melyik is áll hozzá a legközelebb. Általában 2-3 féle montázst állítok össze, ez elég szokott lenni ahhoz, hogy a tervezési folyamat további irányát meghatározzuk.
 • Felmérés
  A montázsok elkészítésével egyidőben az átalakítandó terek felmérése is elkezdődik, hiszen a pontos alaprajz elengedhetetlen a tervezés során.
 • Térszervezési vázlatok, tervek
  A Megrendelő igényeinek és enteriőr kínálta lehetőségek ismeretében 2-3 verziót szoktam felvázolni a főbb bútorzati elemek feltüntetésével. Ezeket egyeztetve alakul ki a tér végleges beosztása és készül el (igény esetén) a bontási-építési terv.
 • Lakberendezési tervdokumentáció egyeztetése, összeállítása
  A folyamat leghangsúlyosabb része. A tervdokumentáció már minden olyan részletet tartalmaz, mely az enteriőr átalakításához szükséges. A tervek főként kézi rajzként készülnek, de igény esetén számítógépes látványrajzokat is biztosítok. A dokumentáció főbb elemei lehetnek:
  – alaprajzi és falnézeti rajzok, perspektívikus ábrák
  – színtervek
  – burkolati tervek
  – egyedi tervezésű bútorok műszaki rajzai
  – világítási terv (lakberendezési vonatkozása)
  – konszignáció (igény esetén)
 • Kivitelezés
  Az árajánlat általában három egyeztetési alkalmat tartalmaz. Ezeken a találkozókon a Tervező főként a kivitelezőkkel egyeztet, részt vesz a döntési helyzetekben és minden ad hoc felmerülő kérdésben segíti a Megrendelőt.